Flash
Free Shipping
Products
  • Specials
    • The Daily Deal
    • iPad Shop
    • 5 and under
    • Clearance
    • Music
    • Newsletter Sign Up
History
0 item(s)
Screen Protectors - Case-Mate

Screen Protectors are an essential accessory for both your Smartphone and Tablet. They keep your new Smartphone looking clean from any smudges and minor scratches. We also offer the latest in Tempered Glass Screen Protector technology. It adds virtually no width or weight to your phone or tablet and helps protect it from an accidental drop, fall or heavy impact to the screen.

18 Item(s)
Set Ascending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
  1. Case-Mate iPhone 3G Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate iPhone 3G Screen Protector Kit - 3 Pack

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    2 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your iPhone 3G or 3Gs touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPhone 3G or 3Gs, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with three screen protectors!

    Learn More
  2. Case-Mate iPhone 4 Privacy Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate iPhone 4 Privacy Screen Protector Kit

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $2.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about looming eyes in addition to fingerprints, smudges, and small scratches on your iPhone 4 touch screen, the Case-Mate Privacy Screen Protecter Kit with 4-way privacy is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPhone 4, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. 

    Learn More
  3. Case-Mate iPad Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate iPad Screen Protector Kit

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $29.99

    $29.99 $7.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Apple iPad touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPad, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple to keep your iPad touch screen clean.

    Learn More
  4. Case-Mate Torch 9800 Privacy Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate Torch 9800 Privacy Screen Protector Kit

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about looming eyes in addition to fingerprints, smudges, and small scratches on your BlackBerry Torch 9800 touch screen, the Case-Mate Privacy Screen Protecter Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Torch 9800, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. 

    Learn More
  5. AT&T Case-Mate One mini Screen Protector Kit - 3 Pack (Thumb)

    AT&T Case-Mate One mini Screen Protector Kit - 3 Pack

    Regular Price: $10.00

    $10.00 $6.95

    Key Features:

    • Full screen protection from dust, scratches, UV rays
    • Prevents glare
    • Durable and reusable
    • 3 screen protectors included
    • Tough adhesive polymer
    • Leaves no sticky residue
    • Also includes a cleaning cloth and squeegee card
    Learn More
  6. Case-Mate Torch 9800 Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate Torch 9800 Screen Protector Kit - 2 Pack

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your BlackBerry Torch 9800 touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your BlackBerry Torch 9800, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  7. Case-Mate iPhone 4 / 4S Screen Protector Kit (Thumb)

    Case-Mate iPhone 4 / 4S Screen Protector Kit - 3 Pack

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    10 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $2.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Apple iPhone 4 or 4S touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPhone 4 or 4S, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with three screen protectors!

    Learn More
  8. Case-Mate Pure Screen Protector Kit - 3 Pack (Thumb)

    Case-Mate Pure Screen Protector Kit - 3 Pack

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your HTC Pure touch screen, the Case-Mate Pure Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your HTC Pure, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with three screen protectors!

    Learn More
  9. Case-Mate Inspire 4G Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate Inspire 4G Screen Protector Kit - 2 Pack

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $2.45

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your HTC Inspire 4G touch screen, the Case-Mate Inspire 4G Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your HTC Inspire 4G, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  10. Case-Mate ATRIX 4G Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate ATRIX 4G Screen Protector Kit - 2 Pack

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Motorola ATRIX 4G touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Motorola ATRIX 4G, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
18 Item(s)
Set Ascending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
Loading...