Clearance
Free Shipping
Products
History
0 item(s)
Case-Mate - Other accessories
13 Item(s)
Set Ascending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
  1. Case-Mate iPhone 4 Privacy Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate iPhone 4 Privacy Screen Protector Kit

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $2.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about looming eyes in addition to fingerprints, smudges, and small scratches on your iPhone 4 touch screen, the Case-Mate Privacy Screen Protecter Kit with 4-way privacy is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPhone 4, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. 

    Learn More
  2. Case-Mate Inspire 4G Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate Inspire 4G Screen Protector Kit - 2 Pack

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $2.45

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your HTC Inspire 4G touch screen, the Case-Mate Inspire 4G Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your HTC Inspire 4G, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  3. Case-Mate Torch 9800 Screen Protector Kit (View of Kit)

    Case-Mate Torch 9800 Screen Protector Kit - 2 Pack

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your BlackBerry Torch 9800 touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your BlackBerry Torch 9800, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  4. Case-Mate iPad Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate iPad Screen Protector Kit

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    1 Reviews

    Regular Price: $29.99

    $29.99 $7.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Apple iPad touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPad, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple to keep your iPad touch screen clean.

    Learn More
  5. Case-Mate ATRIX 4G Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate ATRIX 4G Screen Protector Kit - 2 Pack

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Motorola ATRIX 4G touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Motorola ATRIX 4G, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  6. Case-Mate Torch 9800 Privacy Screen Protector Kit (Main View)

    Case-Mate Torch 9800 Privacy Screen Protector Kit

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about looming eyes in addition to fingerprints, smudges, and small scratches on your BlackBerry Torch 9800 touch screen, the Case-Mate Privacy Screen Protecter Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Torch 9800, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. 

    Learn More
  7. Case-Mate Curve 8900 Privacy Screen Protector Kit (Thumb)

    Case-Mate Curve 8900 Privacy Screen Protector Kit

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    If you are tired of worrying about looming eyes in addition to fingerprints, smudges, and small scratches on your BlackBerry Curve 8900 touch screen, the Case-Mate Privacy Screen Protecter Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Curve 8900, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. 

    Learn More
  8. Case-Mate iPhone 4 / 4S Screen Protector Kit - 2 Pack (Thumb)

    Case-Mate iPhone 4 / 4S Screen Protector Kit - 2 Pack

    Average Customer Rating
    Read All Reviews | Add Your Review
    5 Reviews

    Regular Price: $19.99

    $19.99 $1.95

    Sign up to get notified when this product is back in stock

    If you are tired of worrying about fingerprints, smudges, and small scratches on your Apple iPhone 4 or 4S touch screen, the Case-Mate Screen Protection Kit is the perfect solution. Using the included micro fiber cleaning cloth, gently wipe away dust and fingerprints from your Apple iPhone 4 or 4S, line up the screen protector, and use the squeegee to smooth out any air bubbles. It's that simple. Best of all, this kit comes with two screen protectors!

    Learn More
  9. Case-Mate Galaxy Tab Screen Protector (Thumb)

    Case-Mate Galaxy Tab Screen Protector

    Regular Price: $24.99

    $24.99 $1.95

    Protect your Samsung Galaxy Tab with the Case-Mate Galaxy Tab Screen Protector. The screen protector prevents dirt, smudges and fingerprints from accumulating on your screen. The Samsung Galaxy Tab Screen Protector is easy to apply and it will not leave residue when it is removed. Keep your Samsung Galaxy Tab looking as good as new with the Case-Mate Galaxy Tab Screen Protector.

    Learn More
  10. AT&T Case-Mate Galaxy S4 Active Screen Protector Kit - 3 Pack (Thumb)

    AT&T Case-Mate Galaxy S4 Active Screen Protector Kit - 3 Pack

    Regular Price: $10.00

    $10.00 $6.95

    Key Features:

    • Full screen protection from dust, scratches, UV rays
    • Prevents glare
    • Durable and reusable
    • 3 screen protectors included
    • Tough adhesive polymer
    • Leaves no sticky residue
    • Also includes a cleaning cloth and squeegee card
    Learn More
13 Item(s)
Set Ascending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
Loading...